Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

Hagebilder, før og nå

Vi kjøpte eiendommen i 2005 og jeg kan trykt si at vi falt pladask for denne villaen fra 1913. Vi skjønte fort at det ville bli mange år med tungt arbeid og slit for å sette hus og eiendom i den stand som vi ønsker oss. Vi er heldigvis utstyrt med stort pågangsmot, mulighetene ligger der.
En parkeringsplass måtte til, da huset rommer 3 leiligheter og en hybel. Dette ble gjort første vinteren.
Tilgjengelighet for maskinarbeid er ellers lik null, så alt rundt huset må gjøres med håndmakt. Første året gikk med til rydding, orientering og planlegging. Men som den plantegale jeg er, så er det blitt plantet litt her og der.. underveis i anleggsarbeidet. Steinhauger har blitt flyttet, hit og dit. Nå er det meste av steinene blitt støpt inne i nytt trapp og inngangsparti. Anleggsarbeidet fortsetter i minst to år til, avhengig av vær og vind :-)
Heldigvis så klarer vi å ta oss tid til å nyte hus, hage og planter.. i alle fall innimellom arbeidsøktene. Og det skal vi fortsette med.