Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

tirsdag 25. oktober 2011

Herlige ettermiddager..

 Lav, etterlengtet høstsol... Da er det tid for å nyte timene og pusle litt i hagen. Etter jobb er det bare å skynde seg hjem, rask middag og så ut i hagen. Noe smått er det da som blomstrer enda, men det viktigste nå er å nyte lyset og fargene. 
Kirsebærtreeet står i høstskrud.. nydelige glødende farger.


 Litt blomstring fra Kirsebæraléen.


 I det fine høstværet har Astersen slått ut i full blomst.Og sommerfugl lavendelen blomstrer i krukka. 
Alceaen og Astrantiaen har nærmest inntatt horisontalen, etter mye vind i oktober.Ønsker dere alle en fortsatt fin høstuke og håper på fortsatt mange dager med sol!

3 kommentarer:

 1. Fantastiske høstbilder, dere har nok et bedre klima enn vi her, for nå er det ikke mye vakkert i hagen. Attpåtil regner det i dag, så ganske grått med andre ord, men vi har hatt noen fine dager. Og det nærmer seg julemarked, så det er mye og gjøre inne også.
  Ha en fin kveld, klem Laila

  SvarSlett
 2. Nydelig høstfarge på kirsebærtreet ditt. Mye flott som blomstrer hos deg fremdeles. Astersen virkelig lyser opp nå på høsten, jeg er blitt veldig glad i den.
  Det var deilig med noen flotte høstdager med sol og blå himmel. Nå er det tilbake til normalen her, regnbyger og 10-11 grader.

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for kommentar inne hos meg! Du har nydelige høstfarger og blomster ennå i hagen din ser jeg! Å nyte høsten er også viktig selvom det går mot rolige hagedager! Kvelds hilsninger fra Anne Marit

  SvarSlett