Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

søndag 19. juni 2011

Sommertider...

En herlig, god og varm sommerhelg nærmer seg slutten. Jeg holder fast på den deilige tiden, så lenge det lar seg gjøre. Etter en vår med mye kulde og ufyselig vær.. så ble det endelig sommer. Vi har styrt på med prosjektene våre. Handyman har lagt skifer, jeg har hatt en runde med ugressluking og planting. Men vi har tatt oss tid til å nyte sommeren. Mye blomstrer i hagen nå. Storkenebbene spretter ut i all sin fargeprakt, I JUST LOVE IT!

På nordsiden er bedet luket.. rosene står med fine knopper. Jeg gleder meg til blomstringen, men den kommer litt senere her enn på sørsiden. I bakkant skimtes peisen, den skal slammes hvit denne sommeren. Lørdag kveld fyrte vi på peisen til sent på kveld og koste oss med god drikke.Ubudne gjester ville også nyte godt av varmen.. min verste hagefiende kom på besøk.
Sneglen overlevde ikke denne kvelden.. sneglekrigen er en daglig kamp i hagen i Molde.


Nei.. la oss glemme disse ekle krypene en stund og heller nyte hagen...Ønsker dere alle en fin hageuke!

14 kommentarer:

 1. Så flotte hostabed du har! Storknebbene var også nydelige. Jeg skjønner godt at du må ha en daglig kamp mot de brune ekle sneglene. Jeg har ennå ikke fått de her, og det er jeg glad for!

  SvarSlett
 2. Hvor er det en fin have... - sneglen kunne jeg slet ikke se... ;o)

  SvarSlett
 3. Nydelige storkenebb! Min første frøsådde blomstrer også! Det blir nok flere etterhvert!
  Ja, denne helgen har været virkelig vært flere hakk bedre. Deilig =)
  Så glotte Hostabed rundt trestammen! Herlige farger!

  SvarSlett
 4. Odpoczywaj w swoim pięknym ogródku przy lampce dobrego wina, na ślimaki nie patrz, one tylko psują humor. Pozdrawiam

  SvarSlett
 5. Så vakre blomsterbilder! Storknebb er vakre blomster. Koselige bilder fra hagen din også. Det er virkelig flott hos deg:o)

  Ha en fin mandag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 6. Hvor er de fine de små storkenæb :-)

  SvarSlett
 7. Skønne billeder af din have. Det hele ser rigtigt dejligt ud. Den udendørs pejs er en vidunderlig ting, som skaber hyggestemning om aftenen, når solen er gået i seng. Jeg kan se, at du har været flittig til at luge. Ikke meget ukrudt hos dig. Ja, sneglene er en plage. Væk med dem.

  SvarSlett
 8. Dina bilder av planteringen under trädet inspirerar.Och Geranium ÄR underbara! Visst frösår de sig på "fel" platser ibland...men det blir så bra ändå.

  SvarSlett
 9. Flott blogg du har. Jeg liker særlig oversiktsbildene av bed da det gir et bedre inntrykk av samplantingen. Selv er jeg inne i min andre hagesesong etter at jeg flyttet sørover. Det er derfor mye arbeid med å lage bed og derfor kjekt med inspirasjon fra andre. Om du har lyst kan du følge med hvordan det går med min hages utvikling på http://ritasfryd.blogspot.com/. Jeg har lagt meg til som følger hos deg. Ha en riktig fin hagesommer :-) Rita

  SvarSlett
 10. Kjempelekker hage du har. Murt utepeis står også på ønskelisten min, men det får nok vente til seinere. Nå er det carport som står på programmet.

  SvarSlett
 11. Vilken härlig trädgård ni har! Fina och välskötta planteringar. Och öppen spis att mysa vid under kyliga kvällar! Förstår att du stortrivs så här års!
  Ha det gott!/Laila

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder fra hagen din , storkenebb er vakre blomster, spesielt likte æ godt de to nedeste bildene fra det store tret ditt, ha en fin dag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 13. Nydelige storkenebb, og flotte hagebilder! Hagen din er så velstelt og frodig.
  Koselig med hagepeis, det ønsker jeg meg også i hagen min.

  Ha en fortsatt god helg :)

  SvarSlett