Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

søndag 24. juli 2011

Møte mellom ny og gammel tid

Å titte på båttrafikken ute på fjorden er avslappende og fint. Spesielt de siste dagene har vi bare sittet ned på sørverandaen og tenkt på denne fryktelige og ufattelige tragedien som har rammet så mange mennesker i landet vårt.

I kveld møttes den gamle hurtigruten Nordstjernen fra 1956 og gassfergen Fannefjord fra 2010,
her ute ved havnen.


Med White Nights går mine tanker igjen til de som har mistet sine kjære og alle de menneskene som opplever denne tragedien på nært hold.


4 kommentarer:

 1. Så symbolsk og fint når den gamle hurtigruten Nordstjernen og gassfergen Fannefjord møttes ute ved havnen. Et flott bilde!

  Tragedien som har rammet Norge må møtes med samhold og omsorg for hverandre. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt og tåler alt...

  Sommerklem fra Rosen

  SvarSlett
 2. Hvad der skete i Norge i fredags, har berørt hele verden. En ufattelig ondskab. Mine tanker og ønsker om at komme vel igennem den så svære tid går til alle de, som er tæt på tragedien.

  SvarSlett
 3. Eg og ser ofte på båttrafikken og det er slik ro over båtar som kjem og fer.
  Eg er og mellom dei som sender tankar til alle som på ein eller annan måte er råka av tragedien som vi har bore vitne til. Ikkje minst dei borna og ungdomane som skal leve vidare med dette.

  SvarSlett
 4. Någon sa "I dag är vi alla norrmän" och jag kan bara instämma. Klockan 12 idag stannar även Sverige för att begrunda det hemska.Skönt att ha en trädgård där man kan smälta det hela lite.

  SvarSlett