Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

lørdag 22. mai 2010

Skiferlegging ved inngangsparti

De to siste somrene har Handyman blant annet støpt trapper, avsatser og platt for å lage et fint og funksjonelt inngangsparti. Førbildene i bloggen viser hvordan det var da vi overtok eiendommen. Nå er det nesten ferdigstilt, steintrinn i trappen opp til treplatten står igjen, samt en liten fontene i fremkant av fjellet. Takk til Ninni som gav oss noen ideèr på hvordan fonteneområdet kan lages. Vi får se hva som dukker opp i løpet av sommeren... I dag har jeg plantet litt i krukkene, en klematis "Pink Fantasy" skal få vokse opp langs søylen, samt rosa sommerblomster. Noen Nikotiana har også fått plass. En fortsatt God Pinse til dere alle!

3 kommentarer:

 1. Så flott det er hos dere. Blir veldig pent med skifer. Hva slags blomst er det på bildet til høyre? Klematis? Blomstrer den nå?
  Ønsker deg en fin Pinse!

  SvarSlett
 2. Hei Monica. Det er klematis "Pink Fantasy". Den er nyplantet og hjelp med fremdriving er gjort av Hageland :-) I følge etiketten, så tåler den lett skygge og blomstrer fra Juni til September. Det passer meg bra :-)

  SvarSlett
 3. Sååå flott det blir!! Skifer har vi også lyst til å legge på vår uteplass etter hvert:) Nydelig blogg du har! Så flott hage!!! Her blir jeg en stund;)

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett