Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

mandag 25. april 2011

En herlig påskeferie..

... er snart over. Vi hadde planlagt en hjemmepåske.. starte opp med vårrydding i hagen, starte på noen prosjekter og bare kose oss. Og akkurat slik har det blitt. Vi har tilbrakt de fleste timene i hagen, så tid til blogging har det ikke blitt. Og så ble det jo et strålende vær, hva mere kan en ønske seg.. Tenk, alle beda er blitt rydda og luka og det er rekordtidlig. Bjørka er sprunget ut og de fleste av rosene er klipt. På langfredag ble terassen vaska og møblene kom ut og det ble gjort klart for årets første utemiddag.Nyrydda Plommebed og nystussa buskbom.


I bedene er det allerede noe som blomstrer.. det skyter frem nye spirer hver dag. 
En kan nesten se.. det vokser.
Det er en fantastisk tid vi går i møte.. en må nyte hver en stund i hagen.
Mellom Kirkebedet og Utsikten vokser et gammelt epletre. Det er litt kronglete å slå plenen rundt dette treet. Derfor er Kirkebedet blitt større. Ikke helt ferdig enda og vet ikke helt hva som skal plantes her. Men nå får jeg i alle fall plass til Prestegårdsrosa som står i ventebed.


Der det bare å glede seg til helga for da skal det bli mere sol og sommer.. ha en fortsatt fin uke!

12 kommentarer:

 1. Det er så koselig nå når det blomstrer,og jeg ser at du har kuleprimula du også,jeg bare eelsker dem...

  SvarSlett
 2. Det ser dejligt ud i din have, og så mange fine blomster du har.
  Jeg kan godt li kugleprimulaerne. Jeg havde nogen for nogle år siden, men de er desværre forsvundet igen.

  SvarSlett
 3. Er ikke ferdig rydda her enno men det blir vel :-) Allt kommer i rakettfart opp av jorda,(ivertfall skvallerkålen :-()
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 4. Nå er det travle tider for oss hagefolk, (herleg travelt!)Har vore heile påskeferien i hagen, eg og.

  SvarSlett
 5. Ja, denne påsken har vært helt knall! Herlig å kunne være så mye ute og pusle i hagen. Nydelige blomsterbilder du har tatt. Lurt å lage stort blomterbed rundt epletreet, blir sikkert veldig fint når det er ferdig:-)

  SvarSlett
 6. Så fint at du har rukket alt i påsken. Selv har jeg vært bortreist, og for en glede å komme hjem. Har virkelig skjedd mye hos oss også:) selv om jeg ikke har fått ryddet skikkelig i bedene ennå:)

  SvarSlett
 7. Så godt å være godt i gang:) Denne påsken har virkelig vært fantastisk. Vi har også vært hjemme og storkost oss med prosjekter:)

  SvarSlett
 8. Nydelig hagebilder du viser - og en herlig tid!!! Litt mye på innefronten (men greit det også med mye pollen i lufta) - snart konfirmasjon i heimen, men godt å ha mye å ta seg til! Inspirert av dine fine bildekollasjer - kanskje jeg må få laget noen slike etterhvert :-)

  SvarSlett
 9. Rigtig flot have du har - glæder mig til at følge med på din blog:)
  /Hanne Bente

  SvarSlett
 10. Herlig med ferier som en kan bruke på slikt man har lyst til...f.eks hagearbeid.
  Nydelig collager du har laget,spennende å se hva du planter i kirkebedet...
  Ha en fin uke ..i vårsola:)

  SvarSlett
 11. Så nydelige hage/blomsterbilder. Ingen tvil om at det blir mye og glede seg til utover. Våren er en herlig tid!

  SvarSlett
 12. Härliga bilder!Visst är det underbart att allt satte igång med sådan fart efter den snörika vintern.Så här års är allt arbete i trädgården en ren fröjd!

  SvarSlett