Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

torsdag 20. mai 2010

Hageelskere ELSK NÅ

Dagens sitat er  fra Haukebø Hagesenter sin annonse i Budstikka og må bare deles med alle Hageelskere. Så i ettermiddag i strålende vårvær, har jeg elsket min hage og plantet en del av "babyplantene" mine ut i krukker og kar. Gleder meg til blomstringen, Prydtobakk i hvitt, purpur og rosa. Og så Løvemunn i dyp purpur :-) I morgen skal resten plantes ut i bedene, gleder meg,  det er deilig å kjenne jord under neglene igjen :-) Så jeg sier som Haukebø: Hageelskere ELSK NÅ!

2 kommentarer:

  1. Føler jeg har levt opp til det mottoet i dag- for denne dagen har vært helt herlig! Ser at du har koset deg du også. Ser jeg en hagedam i bakkant på ene bildet der? Ser flott ut i hagen din!

    SvarSlett
  2. Synes de der sinkbaljene var veeeldig fine jeg...og hagen er jo bare super. Ønsker meg noen berg/fjell på den store/flate/kjedelige plena mi. Før Andrew dro fikk vi planta to ripsbusker og et tre. Wow!
    God pinse til dere!

    SvarSlett