Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

torsdag 3. juni 2010

Litt av hvert på en torsdag ettermiddag

I dag er det vaske - og ryddedag inne. Det blir nok noe forsømt i disse hagetider. Men etter en rask runde i hagen med kaffekoppen og fotoapparatet, så går nok vaskinga som en lek :-) Bildene viser litt av hvert i bedene rundt i hagen.

Oppstammet Rhododendron med blomsterdryss (som sne)fra kirsebærtreet på bakken.
Liten vakker yndling som blomstrer for første gang.
Det er lite gult hos meg, men i noen samplantinger liker jeg godt å blande inn denne sarte vakre fargen. Som her,sammen med blå valmuer.
Jeg simpelthen, elsker Tulipaner.. det har dere nok skjønt?
Skyggebedet på høyre side. På venstre side, bed og sti som fører opp til kommende dam og drivhus. Sommerens største prosjekt.
I Plommebedet måtte jeg bare plante et.. Prydplomme tre.

3 kommentarer:

 1. Det er deilig med slike sommerprosjekt! Jeg storkoser meg både med å legge planer og å sette dem ut i livet. Selv om min kjære mann nok synes at det til tider går litt fort i svingene - Ofte er jeg i full gang med å planlegge neste prosjekt før vi er kommet halvvegs...
  Gleder meg til å se både drivhus og dam- prosjekt hos dere! Litt misunnelig på drivhusprosjektet-ønsker meg så veldig... Bygger dere selv eller kjøper dere ferdig?
  Fine bilder fra hagen- de blå valmuene var nydelige og når det gjelder tulipaner er jeg helt enig med deg- jeg har planer om å sette maaange flere til høsten!
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei Monica. Vi kjøper drivhus, har valgt Vario i hvit farge fra Gartner Teknikk. De er ikke av de billigste, men vi har venner som har samme modell og det påvirker nok valget.Vi bygger 15m2, da vil det også bli brukt til hygge både tidlig vår og sen høst. Vi venter bare på godkjenning fra kommunen.. og det tar sin tid :-(

  SvarSlett
 3. Hei :) Tusen takk for besøk på bloggen min, og så koselig at du la igjen kommentar så jeg også kunne besøke bloggen din.
  Kjempefin blogg og flott hage, de blå valmuene var nydelige, og tulipanene også.

  Vasking og rydding inne blir forsømt her også for tiden, for nå må vi passe på å nyte hagelivet!

  Ha en flott og solrik helg :)

  SvarSlett