Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

lørdag 24. juli 2010

Siste nytt fra Parkvegen

Denne uka har stått i jazzens tegn.. regnvær.. en PV som sa takk for seg..og nå endelig.. sol fra skyfri himmel.

Noen nye bilder fra hagen. En lilla ridderspore i plomme bedet som står rakrygget, trass i regn og vind. Og en hvit.. før den brakk ryggen i regnværet.
Det blomstrer i Plommebedet.
Og endelig.. blomstrer Astrid Lindgren..
Til slutt et bilde fra Terassebedet. Prydtobakken dominerer i krukken sammen med Spansk Margeritt og peonen under bjørka.


4 kommentarer:

 1. Vakker blomstring på tross av regn og dårlig vær! Astrid Lindgren var bare så vakker. Ha en trivelig søndag!

  SvarSlett
 2. Nydelig rose. Bilde av riddersporene får meg til å lengte hjem, men når jeg ser hva vær det har vært på Sunnmøre, burde jeg vel bare være glad til at jeg sitter her på balkongen i 30 grader og koser meg med et glass kald hvitvin.

  SvarSlett
 3. Regnet er virkelig ikke riddersporenes beste venn. Mange gikk dukken i det forrige regnværet vi hadde på Østlandet da det bøttet ned. Flott at den lilla klarte seg hos deg i det minste. Nydelige er de :) Og vakker blomstring forøvrig, Astrid Lindgren er virkelig en skjønnhet :)

  SvarSlett
 4. Riddersporene dine var utrolig lekre, og særlig den lilla! Vet ikke om jeg har sett lilla før. Og Astrid Lingren er bare nydelig! Nicotiana dufter fantastisk, spesielt om kvelden! =) Godt at regnet ga seg, og vi endelig fikk sol. Har hørt rykter om at det blir sånn hele neste uke også! Vi krysser fingrer og tær...

  SvarSlett