Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

søndag 20. juni 2010

Helt umotståelig..

..eller kanskje er jeg en svak sjel? I dag skulle vi en rask liten tur til Plantasjen, skulle bytte inn en rull med plastkant som ble til overs. Og så hadde jeg 5 blå plastpotter som Plantasjen tar i retur mot en gratis staude. Den umotståelige ble i dag en Hortensia og stauden ble en Kattemynte. Jeg har ingen Kattemynte fra før, tenkte å plante en liten rekke i Forbindelsen, mot gjerdet.
Hortensian har noen nydelige stengler, samme sort finnes både med rosa og med blå blomster.


Gårsdagens umotståelige fant jeg i blomsterbutikken på Torget. En sommerfugl-lavendel i Lavendelpotte. Passer perfekt på verandaen sammen med lys lilla Hortensia.


Til slutt en umotståelig Klematis som har sprunget ut denne helga,Miss Bateman.

6 kommentarer:

 1. Åååh du er kanskje lik meg - en svak sjel, en det forstår jeg godt. Miss Bateman har jeg 3 av på stolpene til pergolaen. De er nye i år og blomstrer ikke enda, men nå ser jeg at jeg har noe å glede meg til :-)

  SvarSlett
 2. Ja, det er vel rimelig mildt klima i Molde..
  Nydelige blomster du har kjøpt!! Den lys lilla hortensia`en var fantastisk:-D
  Den klematisen, bateman har jeg akkurat vært borti... lurer på om jeg faktisk kjøpte den på plantasjen her en dag... Det angrer jeg ikke på, for å sid et slik, den var fin!! Det må jo være utrolig lunt oppe hos deg!
  Her har ikke en gang palrgoniene blomstret enda.. tok stiklinger tildig i vinter, og satte dem i vinduskarm, så i drivhus og nå ute.
  Ja, som du sier, den som venter på noe godt;-)
  Fin søndagskveld
  Kristin

  SvarSlett
 3. Heeeeeerlig å være svak!!! Ikke noe å skamme seg over det! Selv angrer jeg på at jeg ikke ti\ok med Hortensia sist jeg var "på tur". :-) De er helskjønne!!!
  Det ser riktig så flott ut hos deg!
  Hilsen meg i Sør!
  Elisabeth

  SvarSlett
 4. Så mye fint som blomstrer hos deg:) Miss Batemann plantet jeg i fjor...ser jeg har noe å glede meg til...

  SvarSlett
 5. Mmm...enig- helt uimotståelig!!!
  Der ligger en Award og venter på deg hos meg- om du vil ha den!
  Ønsker deg en kjempefin sommer!
  Monica

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.:-)
  Her var det mye hygge å se.:-) den hortensiaen din var nydelig.:-) tror ikke jeg har sett den i akkurat den fargenyansen.:-) vakker.:-) En super hagedag til deg.:-)

  SvarSlett