Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

fredag 18. juni 2010

Vårblomstring på fjellknausene. Del 2.

I ytterkanten av steinbedet vokser et stort Villkirsebærtre. Forbi dette treet skal trappetrinnene mot nord legges. Mellom Kirsebærtreet og Kirkebedet stikker et fjell opp. Her har vi ryddet og plantet, nå blomstrer det som bildene viser..


Allium har en nydelig blomstring, men jeg planter den helst i skjul av andre bladvekster. Når den starter blomstringen, så visner bladverket og det vil jeg helst skjule. En hvit Akeleie er også på full fart..


Fjell, rosa farge og varigert skyggesildre

2 kommentarer:

  1. Nydelig - nydelig have! Jeg har muligens blogga lenger enn deg - men ikke drevet med have lenger enn deg. Vakkert, vakkert! Rosa er jo en historisk rose - og noen må vel ha den hos deg. Skriv mail til Dag Lyngar. Link på bloggen min nå. Dag er "diger" på roser i norge. Melde deg inn i roseforeningen kanskje? Eller ta iallefall kontakt med noen der. Link på bloggen min om det også :) Postet det i går. Skal se litt mer hos deg jeg nå. :)

    SvarSlett
  2. Så herlig å se!!! :-) Har sans for fjellhager...VELDIG misunnelig faktisk! For hos meg er det ingen ting. Herlige blomster i sommerprakt! Kos dere i helgen!!!
    Elisabeth

    SvarSlett