Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

fredag 5. november 2010

Jeg har bestemt meg..

... for å teste ut hvor lenge Nicotianaen vil blomstre i krukka ved inngangen. Sist helg var det stor uteaktivitet,  Oktoberbergknapp ble klippet ned og satt i krukker med vann. Sammen med Nicotianaen har det tidligere stått en Hosta. Nicotianaen burde vært død og fjernet og krukken byrde vært plantet med høstlyng eller andre fine høstplanter. Men slik er det ikke blitt i år. Nå vil jeg jammen teste ut hvor lenge Nicotianaen kan blomstre.


Oktoberbergknapp i bøtter og spann.. etter ide fra Anne på Moseplassen. Kjempesmart, nå nyter jeg den hver dag. Ellers hadde den fortsatt ligget langflat i bedet etter snøfallet.Vanningssesongen er forbi, da kan vannkanna brukes som blomstervase.


Det er November og the President blomstrer fortsatt.. bitte litt.. Bildet er fra forrige helg.

Og så roseknoppene da, skal tro om disse rekker å springe ut? Ikke godt å vite, været bestemmer. Men roser har tidligere blomstret helt frem mot jul, her på Nordvestlandet.


Jeg skal i løpet av helga lage meg en Rose Ønskeliste for 2011. Har begynt, men listen er foreløpig alt for lang. Noen av rosene som til slutt skal stå på listen er inspirert av dere roseglade bloggere. Jeg kommer tilbake til det etter hvert. Ønsker alle en fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar