Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

søndag 26. september 2010

Etterlengtet ferie

Nå er vi snart klar.. i morgen kveld drar vi på en etterlengtet ferie til Tyrkia. De neste 14 dagene skal vi tilbringe på Club Sera Hotel i Antalya. Hotellet har en arkitekttegnet, romerskinspirert krukkehage.. vi gleder oss stort.

I helga har det vært stor hageaktivitet i finværet. Noen krukker er tømt og satt inn, vårløk er plantet, det er ryddet i bed og noen utemøbler er kommet innomhus. Alle pellisene er tatt inn. Så da er det bare å pakke kofferten og glede seg til ferie.

Ute blomstrer det fortsatt litt, har lyst til å vise dere den gule Stokkrosen som er en avlegger fra Danmark. Gult er ikke min favorittfarge, men denne er jeg blitt utrolig glad i.

Trinn 1. Som en lysegul "smørklump" titter den frem i et lyst grønt, bustete bladverk.Trinn 2. Så utvikler den seg og mere og mere av det gule kommer frem..


Trinn 3. Så krøller den seg ut av det grønne hylsteret.


Trinn 4. Midten kommer tilsyne..


Trinn 5. Er det noe rart at jeg liker denne???


Ønsker alle en fortsatt fin hagehøst. Kommer tilbake etterhvert, med forhåpentligvis fine bilder fra Krukkehagen i Tyrkia.

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅh så deilig!! Skulle gjerne tatt meg en tur til tyrkia ja.
  Men jeg må nok vente litt til.
  Skjønn stokkrose ,

  SvarSlett
 2. Fantastisk flott stokkrose!
  God tur til Tyrkia,kos dere masse!!

  SvarSlett
 3. Skal det være gult, så var det rett gulfarge ihvertfall. Ha en god tur til Tyrkia og kose dere!!!

  SvarSlett
 4. Å så deilig med litt ferie, og Antalya er jo et deilig sted:) Nydelig stokkrose, hadde en med lignende farge i fjor. Gult er ikke min yndlingsfarge heller, men den likte jeg:)

  SvarSlett
 5. Du er på ferie lige nu ... Men mens jeg husker det, vil jeg spørge om du kender navnet på den flotte hvide clematis du har på dit forside billede ?
  Kh Lone

  SvarSlett