Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

søndag 12. september 2010

Paradise ain`t cheap!

Lavtrykket med kaldt vær har latt vente på seg. Heldigvis, så fikk vi enda en fin helg. Sånn passe vær til å pusle i hagen med diverse rydding, omplanting og nyplanting. Det blomstrer fortsatt og i dag oppdaget en raritet.Min lille Himalaya Fotblad har fått røde frukter..moro.. men HJELP.. hva skal jeg gjøre med disse?


I dag hadde jeg en tur på Plantasjen og noen planter ble da med hjem. Eden Rose, et flott eksemplar som jeg ikke kunne gå fra. Etter å ha rydda bort avblomstra Prydløvemunn i Plommebedet, så ble det plass til Eden Rose. I tillegg ble det en Digitalis purp. "Alba". og en Heuchera am. "Marvelous Marble". Revebjellen plantet jeg i skråninga mot Parkvegen, helt opp mot gjerdet. Denne er helt hvit, i motsetning til de jeg sådde i vår, som er hvite med lilla gap.


Småpusling, som å klippe en nesten avblomstra Hortensia og gi den et litt lengre liv, er bare kjekt.


Så er det bare å tenne lys, drikke te, lese siste utgave av Isabellas og innse at "Paradise ain`t cheap!"

3 kommentarer:

 1. Hej,
  Tack för din fina kommentar hos mig. Jag blev så glad, för då kunde jag ju hitta till din:) Vad fint du har det! Underbara bilder! Jag vill gärna lägga till din blogglänk hos mig, om det är ok?
  Ha det,
  Charlotta
  Cesars trädgård

  SvarSlett
 2. Å så koselig det var med den hylla og skiltet, og med et par Dronning Ingrid i forgrunnene ble det jo helt "paradisisk":)

  SvarSlett