Velkommen til Parkvegens Hageglede og Hagegalskap

Velkommen til hagen vår, en hage som fortsatt er under oppbygging og forandring. Nye bed planlegges og lages, planter kjøpes og plantes. Noen planter deles og noen er stadig på flyttefot. Takk for at du titter innom, jeg setter stor pris på din kommentar.
-----------------------------------------------------------------

tirsdag 12. oktober 2010

Hjemme igjen

Da er ferien over, utrolig hvor fort tiden går.. Sol, bad, god mat og vin, lange spaserturer på stranden, litt kultur, lese og bare nyte dagene.. det er ferie det. Men så er det da jammen godt å komme hjem igjen også, til hus og hage og alt det andre hverdagslige.
I ettermiddag ble det litt pusling ute i hagen og fotografering av det som fortsatt blomstrer. Forunderlig nok.. noe er det da fremdeles å glede seg over.

Storhjelmen blomstrer flere plasser ved gjerdet, den har en flott blåfarge.


Her er noen bilder fra hotellet der vi bodde på ferie, et fantastisk hageanlegg med stier, hekker, krukker, søyler og bueganger. Mange flotte detaljer som kansje kan kopieres etter hvert.. time will show:-)


Det var mest grønne planter som var plantet i krukkene, men noe blomster var det da. Bougainvillea i alle farger voks langs gjerder, murer og vegger. Spesielt vakker var en tofarget i hvit og rosa med tofarget blader. Den blomstrende bananplanten voks i en nabohage. Der ble vi invitert inn av en eldre dame. 


Og så alle krukkene da.. De fanst i tusentall.. I bed, noen knuste og noen hele. På søyler, i trapper.. overalt fantes det et eller annet arrangement av krukker.


Ønsker alle som titter innom, en fortsatt fin høstuke.

2 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Vilka härliga bilder från Turkiet! Vi åker snart till Cypern och det ska bli skönt med lite värme:)
  Charlotta

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem igjen.
  Nydelige bilder fra et flott sted.
  Ønsker deg en fortsatt fin høstuke :O)

  SvarSlett